Tuesday, June 20, 2023

Cum arată primul telefon pliabil OnePlus OnePlus V Fold?

Cum arată primul telefon pliabil OnePlus, OnePlus V Fold?

OnePlus îşi va lansa primul telefon pliabil în august şi e vorba aici despre OnePlus V Fold, nume confirmat deja de multiple scăpări. Acum vedem şi o serie de randări cu terminalul, care fac lumină cu privire la designul său.

Pe parcursul ultimelor scăpări consensul a fost că telefonul va fi unul şi acelaşi cu OPPO Find N3, un rebranding mai precis. Unele guri rele spun că ar fi chiar mai jos de atât, un rebranding la OPPO Find N2. Diferenţa faţă de toate aceste Find N-uri o face faptul că diagonala va creşte semnificativ, pentru ca telefonul să se dueleze mai bine cu vivo X Fold 2 şi Samsung Galaxy Z Fold 4.

În ce priveşte look-ul etalat în aceste randări, îl vedem aici pe OnePlus V Fold cu o ramă metalică elegantă şi un ecran cover îngust şi lung, cu orificiu decupat în el pentru camera selfie. Spatele are un finisaj ce imită pielea şi include un modul foto proeminent şi rotund, cu o camera periscop inclusă acolo şi branding Hasselblad.

Scăpările indică faptul că vom vedea o cameră principală de 50 MP, cu senzor Sony IMX 890, alături de o cameră ultrawide şi una telephoto periscop. Camera selfie e una de 32 MP, genul acela de senzor pe care îl tot găsim pe Xiaomi-uri, OPPO-uri şi alte asemenea branduri. Zvonurile mai vorbesc despre un ecran AMOLED LTPO cu rezoluţie de 1900 x 2100 pixeli şi refresh rate de 120 Hz.

Telefonul va sosi cu procesorul cel nou Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 şi o baterie de 4800 mAh, cu suport pentru încărcare la 100W.

The post Cum arată primul telefon pliabil OnePlus, OnePlus V Fold? appeared first on gadgets & lifestyle..

No comments:

Post a Comment